avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Onorariu urgent urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Onorariu urgent urgent

Buna ziua,
Ma intereseaza pentru un proces de mostenire care este onorariul (estimativ) pe care mi-l cere avocat (2,3,4,5,6,7,8,9,10)% din masa succesorala.Masa succesorala este un singur apartament fara alte bunuri mobile sau imobile.

Va multumesc! astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: porcul , utilizator 09:44, 4 Octombrie 2012
nimeni nu va poate da un raspuns pentru ca piata avocaturii e libera in acest sens,nu este ca la firmele de taxi unde se impune un anumit tarif.un avocat va poate lua 500 ron si altul 10.000 ron.sunteti liberi sa alegeti cel pe care il considerati mai potrivit pentru cauza pe care o aveti.desigur ca un avocat specializat in drept penal sau comercial nu este o alegere extraordinara asa ca incepeti cautarile cu avocati specializati pe drept civil.daca nu stiti pe nimeni puteti sa il intrebati pe notarul la care ati fost pentru succesiune,dansii colaboreaza cu avocati si este posibil sa va indrume.spor la cautat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocați BogdanM88 BogdanM88 Cuantumul onorariului dat avocaților este limitat obligatoriu de vreo grilă, în funcție de anumite criterii? (obiectul dosarului, valoarea ... (vezi toată discuția)
Recomandare - avocat recuperare datorii sunshine83 sunshine83 Imi poate recomanda cineva un avocat bun in domeniul recuperarii de creante/datorii ? (vezi toată discuția)
Cum recuperez creantele salariale? magistral magistral Buna ziua, Am mare nevoie de ajutorul unei persoane care stie foarte bine legislatia referitoare la litigii in munca. Pe scurt in urma neplatii salariilor pe ... (vezi toată discuția)