avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recomandare - avocat recuperare datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recomandare - avocat recuperare datorii

Imi poate recomanda cineva un avocat bun in domeniul recuperarii de creante/datorii ?
De regula in materia recupararii creantelor functioneaza de exemplu in Bucuresti renumite societati specializate in care isi desfasoara activitatea mai multi avocati.
Puteti alege consultand ghidul serviciilor chiar pe net.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
ContSters82289, utilizator
In materia recuperarii creantelor nu functioneaza in Bucuresti renumite firme de avocatura. @Fanea, faceti o confuzie grava intre profesia de avocat si firmele de recuperari (care este adevarat, lucreaza prin avocati)!
Societatile de avocatura de pe piata serviciilor legale au in paleta lor de activitati si specializari in litigii, cu avocati dedicati. Asta e altceva.

Ca sa raspund si intrebarii deschizatorului topic-ului, depinde si de cat sunteti dispus sa va platiti avocatul. Exista societati de avocati, cabinete de avocati, cabinete asociate, etc. De prima mana, cu onorarii orare, de palier 2, 3, cu rate orare sau cu tarife pe spete.
General vorbind insa, cand va alegeti aparatorul, nu net-ul va va da un raspuns, este contrar deontologiei profesionale a avocatului si n-as recomanda sa apelati la aceasta cale. Notorietatea (faima) unor nume va vor duce catre un anumit birou ori societate de avocati.
fanea traian vasile a scris:

De regula in materia recupararii creantelor functioneaza de exemplu in Bucuresti renumite societati specializate in care isi desfasoara activitatea mai multi avocati.
Puteti alege consultand ghidul serviciilor chiar pe net.

sa inteleg, mai intai ati scos limba si dupa aceea v-ati modificat cele postate, in sensul corectarii aspectului la care am facut trimitere sau invers?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii de subordonare oficiu juridic companie - firma de avocatura maia2006 maia2006 O companie multinationala, in care functioneaza un oficiu juridic, a incheiat, in mare secret, un contract de asistenta juridica cu un cabinet de avocatura, pt ... (vezi toată discuția)
Neonorare contract recuperare creante UCH UCH In august 2009, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari, am incheiat un contract de asistenta juridica, in vederea recuperarii creantelor de ... (vezi toată discuția)
Caracter prolific cabinete de avocatura Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am fost astazi printr-un oras de maxim 50000 de locuitori, nu prea mare sau important al Romaniei... si am ramas impresionat de ce am observat... ... (vezi toată discuția)