avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina + ctr timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina + ctr timp partial

Buna ziua,

Doua intrebari, va rog

1. O persoana insarcinata care are mai multe ctr de munca - tpti angajatorii trebuie sa depuna la ITM documentatia privind protectia maternitatii? si vrea sa stie neaparat conform carei legi!?
2. Cate ctr de munca poate avea o persoana (cu timp partial) si in ce lege gasesc detaliile necesare.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Control itm angajata insarcinata serena82 serena82 Buna ziua, A avut cineva control de la ITM in urma depunerii luarii la cunostinta despre starea de graviditate a unei angajate? Daca da, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Anunt sarcina N.Giulia N.Giulia Buna ziua, Spuneti-mi va rog frumos daca o salariata gravida aduce instiintare scrisa si la aceasta instiintare ataseaza buletinul ecografic prin care este ... (vezi toată discuția)
Depunere acte la itm, angajata insarcinata mariannnghe mariannnghe Buna ziua.Am adus la cunostinta angajatorului acum 2 zile faptul ca sunt insarcinata,am depus notificare ca sunt insarcinata(mi s-a dat nr de inregistrare),si ... (vezi toată discuția)