Buna ziua,
A avut cineva control de la ITM in urma depunerii luarii la cunostinta despre starea de graviditate a unei angajate? Daca da, ce acte sunt solicitate de inspectori la control?
Documentele intocmite de medicul de medicina muncii privind salariata insarcinata (ce documente mai exact trebuiesc facute de medic?) se depun doar la DSP sau si la ITM? Pot sa instiintez medicul de medicina muncii, fara sa instiintez si ITM?
Multumesc anticipat!
La primirea de la salariata a instiintarii privind starea de graviditate, veti face adresa la conducerea firmei, la ITM si la medicul de medicina muncii.
De la medciul de medicina muncii veti primi un raport pe care il puneti la dosarul salariatei.
Eu nu am primit niciodata nimic din partea ITM, cu atat mai putin un control.
Sincer, prima data cand am depus o astfel de instiintare la ITM salariata de acolo s-a uitat la mine luuuuuuung, m-a intrebat de ce o depun, am explicat, a respirat greu si pana la urma a primit-o. Si gata!
Aveti grija ca la dosarul salariatei sa atasati copii dupa adresele trimise la ITM si medicina muncii.
ITM-ul se instiinteaza doar daca i s-a recomandat concediu de risc maternal . Ei atunci vin si verifica toata documentatia in baza careia i s-a acordat concediu de risc maternal.