avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012

BUNA ZIUA, AS VREA SA STIU DACA MAI IMI POT PRELUNGI CONCEDIUL PENTRU CRESTERE COPIL CU INCA UN AN IN CONTEXTUL LEGII ACTUALE
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 17:02, 4 Octombrie 2012
Care este data nasterii copilului?
Care era statutul dvs. inainte de concediu de crestere copil?

(va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, snt foarte greu de urmarit)
22 02 2012 ,am optat pentru un an si in cateva luni ar trebui sa ma intorc la munca
singura posibilitate de prelungire este daca veti intra in concediu fara plata indemnizatiei, pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
temei legal: oug 111/2010
ART. 6
(1) Dupa implinirea de catre copil a varstei de un an, cu exceptia copilului cu handicap, persoanele care au optat pentru acordarea concediului pentru cresterea copilului si indemnizatia lunara prevazute la art. 2 alin. (1) lit. a) au dreptul la concediu fara plata pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani.

(2) Cererea pentru acordarea concediului fara plata indemnizatiei pentru cresterea copilului se depune si se inregistreaza la angajator, pe baza livretului de familie sau a certificatului de nastere al copilului.
deci noua lege nu spune nimic nou decat faptul ca indemnizatia s-a marit cu 85 %?
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
mr_raluca, utilizator
Inca nu a intrat in vigoare acea odificare trambitata doar la TV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea maternitatii cu 3-4 luni alysha22 alysha22 exista vreo posibilitate legala ca sa se poata prelungi concediul maternal de 1 an de zile cu inca 3-4 luni? (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de ingrijire copil ContSters229751 ContSters229751 O salariata a facut cerere de intrare in concediu de ingrijire copil pentru un an in perioada 04.01.2011-04.01.2012. Acum vine cu o alta cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie dupa concediu fara plata mihaela_m84 mihaela_m84 Buna seara, Copilul este nascut pe 24 martie 2012, iar eu am optat pentru un an de concediu crestere copil. Conform modificarilor din 2012, concediul meu ... (vezi toată discuția)