avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungirea maternitatii cu 3-4 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungirea maternitatii cu 3-4 luni

exista vreo posibilitate legala ca sa se poata prelungi concediul maternal de 1 an de zile cu inca 3-4 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 8 Martie 2012
OUG nr.111/2010, art. 6:
(1) Dupa implinirea de catre copil a varstei de un an, cu exceptia copilului cu handicap, persoanele care au optat pentru acordarea concediului pentru cresterea copilului si indemnizatia lunara prevazute la art. 2 alin. (1) lit. a) au dreptul la concediu fara plata pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani.

(2) Cererea pentru acordarea concediului fara plata indemnizatiei pentru cresterea copilului se depune si se inregistreaza la angajator, pe baza livretului de familie sau a certificatului de nastere al copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2012 mr_raluca mr_raluca BUNA ZIUA, AS VREA SA STIU DACA MAI IMI POT PRELUNGI CONCEDIUL PENTRU CRESTERE COPIL CU INCA UN AN IN CONTEXTUL LEGII ACTUALE (vezi toată discuția)
Concediu fara plata crestere copil adelina_ati adelina_ati Buna ziua ! Am depus la institutia de stat unde lucrez, cerere pentru acordarea concediului fara plata pentru cresterea copilului pana la 2 ani,conform ord ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj sau stimulent de insertie? dianaewk dianaewk Bunza ziua, am optat pentru CIC de un an, m-am intors la serviciu pana a implinit copilul un an, am depus la primarie dosaul pentru stimulent, acum angajatorul ... (vezi toată discuția)