avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general LISTA DOCUMENTELOR , FORMULARELOR SI REGISTRELOR ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

LISTA DOCUMENTELOR , FORMULARELOR SI REGISTRELOR OBLIGATORII

Care este lista documentelor , formularelor si registrelor obligatorii intr-o societate comerciala , respectiv microintreprindere ? ; care sunt cu regim special si pe ce legi ? ; de unde se achizitioneza si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: grecumihai , utilizator 19:48, 13 Noiembrie 2012
In ordinul OMEF nr. 3512 din 2008 gasiti toate documentele care sunt necesare, regimul lor, etc.
Multumesc mult!
Pe langa cele de mai sus contribuabilii nou-infiintati sunt obligati ca, in termen de 30 de zile de la data inregistrarii, sa achizitioneze de la administratia financiara registrul unic de control potrivit Legii nr 252/2003.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ginamangra ginamangra PFA,cu norma de venit si neplatitor de TVA: ce registre contabile trebuie sa detina?Precizez ca desfasoara activitate de comert in piata ( legume-fructe)....Ca ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa ContSters250185 ContSters250185 Buna ziua, Am reusit sa infiintez un PFA si credeam ca am terminat cu alergatura. De curand am aflat insa, ca trebuie sa ma mai inregistrez undeva ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control in gradinite beatrice3108 beatrice3108 Va rog sa-mi spuneti daca o gradinita de stat ,gradinita cu program prelungit,trebuie sa aiba in unitate registru unic de control si daca da,de unde se ... (vezi toată discuția)