avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate vaccin doua luni - cu plata sau fara?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

vaccin doua luni - cu plata sau fara?

As dori sa stiu daca se platesc vaccinurile pt copilasi pana la 1 an.Multumesc..
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 10:20, 12 Octombrie 2012
Cele obligatorii,nu.Teoretic.Eu in maternitate a trebuit sa cumpar vaccinurile pentru gemeni deoarece la Spitalul Universitar din Bucuresti nu le aveau.Si asta nu in sec.19 ci in 2007.
bine zis "teoretic nu"
si eu le-am cumparat, ca nu se gaseau.....
cu cele grauite de la stat tot timpul au fost probleme....cand ai nevoie de ele nu sunt si trebuie sa le astepti pana se gasesc iar.....tot timpul pentru unul apare o criza si o epuizare de stocuri: la cel mare nu se gasea vaccinul de 6 l, la cel mic, cel de 4 l, acum parca am auzit de cel de 2 l.....
Ideea e ca de venit vin pana la urma, da decalate ingrozitor! Si ajungi sa faci vaccinul de 2 luni la 5 luni, pe cel de 4 luni la 9 luni....etc....
Daca ai ceva banuti, iti recomand sa iei o schema de vaccinare privata si asa esti sigura ca faci vaccinele la timp, pt ca e f important sa fie facute la varsta care trebuie....
Daca nu ai banuti, e mai greu intr-adevar.....:(
La mine au fost eforturi destul de mari sa le putem lua pe toate, am pus mana de la mana parinti, bunici, matusi si toti care s-au mai gasit....:)
Multa sanatate tuturor!




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Pana la divort, ce se poate face cu cel mic? alla1975 alla1975 nu o sa insist asupra detaliilor legate de jignirile si umilintele la care sunt supusa de sot (zilnic din idioata, urata, proasta, incapabila, indolenta etc. ... (vezi toată discuția)