avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL studii clinice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL studii clinice

Un SRL care are ca obiect de activitate studiile clinice trebuie sa aiba un asociat medic sau poate avea un asociat unic? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: camimalanciuc , utilizator 10:16, 5 Octombrie 2012
Asociatul unic sau asociatii majoritari si administratorul trebuie sa fie medici.
Multumesc frumos!
Revin cu scuzele de rigoare ca sa fiu sigura ca am inteles bine. Exista o policlinica unde se vor desfasura aceste studii clinice, aceasta policlica are acesti asociati medici si administrator medic. Dorim sa facem un SRL separat ptr firma de studii clinice care are inchiriat spatiu ptr desf activ in aceasta policlinica, ptr a nu se incurca contabilitatile celor 2 firme... In acest caz asociatii pot fi si altceva decat medici sau nu? Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Caen stngraluca stngraluca Buna ziua, 1. Una din conditiile pentru infiintarea unei SC cu obiect de activitate furnizarea de servicii medicale este ca aceasta sa aiba obiect de ... (vezi toată discuția)
Cod caen societate cu 2 actionari arvat_t arvat_t Suntem doi asociati ce detinem o soc.com.avand un singur obiect de act.(respectiv inchiriere spatii comerc) in cazul in care unul din cei doi asoc.vrea sa ... (vezi toată discuția)