avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GRANITUIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GRANITUIRE

astazi avem pronuntarea la acest dosar de granituire . instanta poate decide demolarea acelui zid din casa care este pe ternul vecinului sau poate decide despagubirea in bani a acestuia mentionez faptul ca la raportul de expertiza sa constatat ca am intrat pe ternul vecinului dar acessta a fost de acord atunci cand am contruit acea casa in 2005 si el era proprietar actele erau in curs .sunt diperat deoarece acel zid din casa poate afecta structura casei va multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 15:51, 5 Octombrie 2012
întrucât susţineţi că a avut loc şi o expertiză, bine ar fi fost să atrageţi atenţia expertului cu privire la pericolul ce poate rezulta din o eventuală dărâmare a acelui zid, mai mult, aţi avut posibilitatea să cercetaţi foarte amănunţit conţinutul expertizei depusă la dosar, s-o CONTESTAŢI etc Aţi mai avut posibilitatea arătării adevărului în timpul procesului cu privire la înţelegerea dintre dvs. şi vecin la construcţia acelui zid cu acordul vecinului pe terenul lui, apoi aţi avut posibilitatea să depuneţi Apărări şi Concluzii scrise în vederea pronunţării. Bănuiesc că aţi făcut-o la timpul respectiv.În prezent : aşteptaţi pronunţarea şi atacaţi-o dacă e potrivnică nevoilor dvs.Motivaţi calea de atac cât mai "beton".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard Floarea77 Floarea77 Buna seara !Tatal meu are un teren pe care dorește sa il intabuleze , Vecinul de langa terenul tatălui meu a construit un gard de beton , măsurând totodata ... (vezi toată discuția)
Zid comun? jon_ion jon_ion buna ziua! Sunt in proces cu un vecin pentru granituire,in care el revendica un perete care desparte cele doua proprietati in acelasi timp acel perete fiind si ... (vezi toată discuția)
Zid intre proprietati - probleme cu vecinul care l-a construit ... IonSab IonSab Zid intre proprietati - probleme cu vecinul care l-a construit Buna ziua, Imi cer scuze in avans pentru lungimea textului, dar situatia nu e atat de ... (vezi toată discuția)