avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Va rog, as dori sa știu dacă am vreo ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Va rog, as dori sa știu dacă am vreo șansă de ...

Bună ziua.
Va rog, as dori sa știu dacă am vre.o șansă de a demola un gard făcut de vecinul meu, turnat din beton fără autorizatie și topometrist la 1m de.a lungul drumului meu de acces spre proprietatea mea. Drumul meu are în plan 4,5m lățime și la momentul realizării zidului noi nu aveam vecini în partea opusa gardului asa încât nu am realizat încălcarea terenului meu. Noul vecin, opus sau peste drumul meu de acces fata de mai vechiul meu vecin, și.a trasat terenul cu topometrist și mi.a rămas drumul la 3,5m. Astfel am realizat încălcarea lui și acum as vrea sa.mi recuperez terenul și astfel lățimea din plan al drumului de acces spre casa mea care este de aproximativ 100m. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
Sorin45Hd, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:25, 9 Februarie 2025
Ii puteti face plangere la primarie ca a construit farq autorizatie
Il puteti da în judecata pt granituire si pt a va revendica terenul și sa îl oblige sa dărâme gardul.
Mergeti cu actele la un avocat.
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare cadastru Kta84 Kta84 Buna ziua! De curand(1 an) vecinul meu si-a construit o casa. Ne avand cale de acces mi-a cerut mie o bucata de teren pt a face drum de acces,eu in schimb i.am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. am cumparat ... Calin bv Calin bv Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. Am cumparat o casa cu credit bancar in 2022( actele au fost verificate de banca, CF si istoric) . ... (vezi toată discuția)
Primaria constata ca noul gard nu respecta vechiul amplasament? Balaurul Balaurul Buna ziua, o parere va rog la urmatoarea situatie: Intr-o zona colinara, in comuna C, am refacut, un vechi gard din lemn (stilpi si uluca impletita-n cablu) ... (vezi toată discuția)