avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la judecata

În temeiul art. 246 C.pr.civ., ia act de renunţarea reclamantei la judecarea prezentei cauze. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.va rog sa-mi explice cineva
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:46, 5 Octombrie 2012
La data respectivului termen din proces, doamna care a initiat procesul a renuntat la acest proces; oarecum a retras procesul.
Cu asta s-a terminat judecata, urmeaza ca partile sa primeasca acasa o hotarare in acest sens.
Partea / partile nemultumite de acesta solutie pot sa faca recurs in 15 zile calndaristice de la data la care vor primi hotararea acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma licenta the mark the mark Dosare 11623 si 10776 avocat stan Solutie pe site curtii de apel bucurestiAdmite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă acţiunea ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la proces? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Sunt in proces de reincredintare a minorului,minor care mi-a fost incredintat la divort prin hotarare judecatoreasca,iar acum ma vad nevoit sa renunt la proces ... (vezi toată discuția)
Renuntare proces marin-florin marin-florin Buna ziua am un proces pe rol la jud buftea si am o problema cu as putea zezolva In dosar au fost 3 capete de cerere una admitere la ambele ... (vezi toată discuția)