avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie autoturism leasing PFA - notar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie autoturism leasing PFA - notar

Vreau sa achizitionez un autoturism in leasing si vreau sa stiu cat la suta din Tva pot deduce pe birou, in conditiile in care eu sunt platitor de Tva? Dar daca achit autoturismul cash? Contabilitatea eu o tin in partida simpla.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:18, 5 Octombrie 2012
deduceti 50% in ambele cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva mateimirelusa mateimirelusa buna ziua va rog sa-mi spuneti si mie daca e corect sa se calculeze tva la un leasing contractat in feb.2008 , achizitionare autoturism in leasing ) ... (vezi toată discuția)
Deducerea de tva la achizitii autovehicule pe firma cristof78 cristof78 salutare doresc sa-mi achizitionez un autovehicul pe firma dar am inteles ca nu se mai poate deduce tva-ul. din ce am inteles mai sunt niste portite prin ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit platitoare de tva mflorin81 mflorin81 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism pe PFA in valoare de 48000 lei. Sunt la norma de venit si nu tin contabilitate. Cum trebuie sa procedez la ... (vezi toată discuția)