avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tva

buna ziua
va rog sa-mi spuneti si mie daca e corect sa se calculeze tva la un leasing contractat in feb.2008 , achizitionare autoturism in leasing ) respectiv la factura in care am capital (rata cu tva ) si dobanda ( dob. si tva ), deoarece mai am o rata la un leasing contractat in 2004 ( tot un autoturism prin aceeasi firma de leasing respectiv porsche ) si pentru care nu am platit nici o data tva la dobanda ?
Cel mai recent răspuns: mateimirelusa , utilizator 09:39, 6 August 2009
daca sunteti platitor de tva cu ce va deranjeaza? pentru ca il deduceti din colectat. Firma de leasing poate percepe TVA si la dobanzi.
sunt persoana fizica nu deduc tva , nu inteleg de ce la un contract de leasing din 2004 nu percep tva la dobanda , iar la cel din feb.2008 mi se calculeaza tva la dob. ( e corect si daca e , in baza carei legi ?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva leasing persoana fizica cristina_ionela cristina_ionela Sunt persoana fizica si am achizitionat un autoturism in leasing. Am dat un avans si restul de bani a fost achitat de firma de leasing, urmand ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare corecta leasing financiar alina_ti alina_ti s a achizitionat un auto in leasing fin. capital 213.03 167 48.815.23 dob. la cap. 471 168.07 ... (vezi toată discuția)
Marja fixa - contract leasing financiar gabiistancu gabiistancu Buna ziua, in 2007 am achizitionat un autoturism prin leasing financiar. In contractul initial sunt trecute urmatoare: Data incheiere contract ... (vezi toată discuția)