avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Doresc sa ma lamuriti daca voi avea dreptul la indemnizatie pt cresterea copilului in conditiile in care sunt masteranda in anul I, la ubb (fac de stat), la zi, dar am terminat facultatea in urma cu 3 ani, deci intre examenul de licenta si cel de admitere la master e o perioada de apox 3 ani iar data nasterii va fi probabi in martie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:44, 5 Octombrie 2012
1. Beneficiati de indemnizatie pentru CCC daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului ati avut venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, studenta la zi, inclusiv master etc.).

2.- Pentru a va raspunde daca puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie sa precizati ce statut aveati sau veti avea in fiecare luna din perioada aprilie 2012 - martie 2013.
- Inteleg ca din octombrie 2012 sunteti studenta la master dar in perioada aprile - septembrie 2012 ce statut aveati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil lcojocaru lcojocaru Buna seara, As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie in cazul urmator: -am terminat facultatea in 2010 -in februarie 2012 am nascut -in iulie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil master dianita dianita buna ziua, am va rog o intrebare daca se poate: un masterand la cursuri zi poate beneficia de indemnizatia de crestere copil? de cand trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)