avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil master
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil master

buna ziua,

am va rog o intrebare daca se poate: un masterand la cursuri zi poate beneficia de indemnizatia de crestere copil? de cand trebuie sa fie inscrisa persoana respectiva la masterul respectiv pentru a beneficia de aceasta indemnizatie daca est ecazul?

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:22, 17 Iunie 2012
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (studenta la zi la facultate sau master, concedii medicale, concediu de maternitate, somaj indemnizat etc.).

2. Porniti de la data prezumata a nasterii, dati inapoi 12 uni si spuneti ce statut aveti in fiecare din aceste luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la indemnizatie de crestere a copilului - masteranda anca1988 anca1988 Buna ziua, Sunt studenta anul I, la zi, la master in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti (inscrisa in oct 2014). Nu sunt angajata si imi doresc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil irina45 irina45 Buna ziua! Doresc sa ma lamuriti daca voi avea dreptul la indemnizatie pt cresterea copilului in conditiile in care sunt masteranda in anul I, la ubb (fac de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lacramioara30788 Lacramioara30788 Buna ziua! Sunt insarcinata in luna a 7a. Sunt masteranda la o facultate de stat, la zi in primul an. M-am inscris la master la 2 ani dupa ce am terminat ... (vezi toată discuția)