Am o firma infiintata in 2002 si o activitate de doar 6luni.In august 2009 am suspendat-o.In prezent am inceput procedura de radiere si administratia financiara mi-a comunicat ca am de platit impozit forfetar 1300lei.Este corecta suma pentru 3 luni cifra de afaceri fiind 0?
Impozitul minim a fost asa=mai+iunie 2009=367 lei;iulie+aug.2009=367 lei.
(Am luat in calcul si luna aug.deoarece nu a-ti precizat exact data suspendarii).
Impozitul minim corespunzator cifrei de afaceri a soc.dvs.550 lei pe trimestru.
Impozitul minim s-a introdus incepand cu 01.05.2009.
Total 734 lei-diferenta reprezinta majorarile.
Forfetar 2009
sammy44
pe ce baza se aplica forfetarul in 2009? era in functie de o cifra de afaceri sau se aplica tuturor firmelor deschise, indiferent daca nu era deloc actvitate ... (vezi toată discuția)
Metoda de calcul
cipry_blue
Imi poate explica cineva cum se calculeaza sau unde gasesc metoda de calcul pentru impozitul pe profit, inclusiv cum se aplica penalitati. Ma refer la o firma ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.