avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit forfetar

Am o firma infiintata in 2002 si o activitate de doar 6luni.In august 2009 am suspendat-o.In prezent am inceput procedura de radiere si administratia financiara mi-a comunicat ca am de platit impozit forfetar 1300lei.Este corecta suma pentru 3 luni cifra de afaceri fiind 0?
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
Elena545, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena545 , utilizator 15:06, 5 Octombrie 2012
Impozitul minim a fost asa=mai+iunie 2009=367 lei;iulie+aug.2009=367 lei.
(Am luat in calcul si luna aug.deoarece nu a-ti precizat exact data suspendarii).
Impozitul minim corespunzator cifrei de afaceri a soc.dvs.550 lei pe trimestru.
Impozitul minim s-a introdus incepand cu 01.05.2009.
Total 734 lei-diferenta reprezinta majorarile.
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forfetar 2009 sammy44 sammy44 pe ce baza se aplica forfetarul in 2009? era in functie de o cifra de afaceri sau se aplica tuturor firmelor deschise, indiferent daca nu era deloc actvitate ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar adonisvigalex adonisvigalex Buna ziua, Din data de 31.12.2007 firma pe care o administrez ca unic administrator se afla in regim derogatoriu pe 3 ani.In luna iunie 2009 am primit o ... (vezi toată discuția)
Metoda de calcul cipry_blue cipry_blue Imi poate explica cineva cum se calculeaza sau unde gasesc metoda de calcul pentru impozitul pe profit, inclusiv cum se aplica penalitati. Ma refer la o firma ... (vezi toată discuția)