Buna
Acum 2 ani mama mea a facut un abonament de telefonie mobila de 4 euro pentru mine, iar eu dupa 6 luni , ne ajungandu-mi minutele am sunat la un operator, spunandu-i ca vreau mai multe minute, acesta a zis ca se poate dar ca mi se mareste abonamentul de la 4 euro la 10 euro , ne precizand ca odata cu marirea abonamentului , mi se mareste si data data contractuala.
Si eu la implinirea a 2 ani de contrac m-am dus sa imi inchei contractul , si m-am trezit ca mai am inca 12 luni de contract , iar operatori nu mau inteles deloc , spunandu-mi ca nu se poate intrerupe contractul .
Se mai poate face ceva ?
Multumesc
Cam aceasta este politica lor, aţi prelungit contractul verbal, totul s-a înregistrat şi există dovada prelungirii contractului, ca urmare a modificării lui. În mod normal ar trebui să scrie despre acest aspect în contractul iniţial, cum că o modificare atrage după sine prelungirea, însă beneficiarii serviciilor nu citesc suficeient de atent, semnează repede şi în acest fel îşi asumă orice conţine contractul.
Va trebui să aşteptaţi ajungerea la termen a contractului şi apoi să-l reziliaţi .Dacă în acest interval de timp mai faceţi vreo modificare , vi se va prelungi iarăşi, deci aveţi grijă.
Reziliere contract
nko80
buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)