avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rezilierea unui contract de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rezilierea unui contract de telefonie mobila

Buna
Acum 2 ani mama mea a facut un abonament de telefonie mobila de 4 euro pentru mine, iar eu dupa 6 luni , ne ajungandu-mi minutele am sunat la un operator, spunandu-i ca vreau mai multe minute, acesta a zis ca se poate dar ca mi se mareste abonamentul de la 4 euro la 10 euro , ne precizand ca odata cu marirea abonamentului , mi se mareste si data data contractuala.
Si eu la implinirea a 2 ani de contrac m-am dus sa imi inchei contractul , si m-am trezit ca mai am inca 12 luni de contract , iar operatori nu mau inteles deloc , spunandu-mi ca nu se poate intrerupe contractul .
Se mai poate face ceva ?
Multumesc
Cam aceasta este politica lor, aţi prelungit contractul verbal, totul s-a înregistrat şi există dovada prelungirii contractului, ca urmare a modificării lui. În mod normal ar trebui să scrie despre acest aspect în contractul iniţial, cum că o modificare atrage după sine prelungirea, însă beneficiarii serviciilor nu citesc suficeient de atent, semnează repede şi în acest fel îşi asumă orice conţine contractul.
Va trebui să aşteptaţi ajungerea la termen a contractului şi apoi să-l reziliaţi .Dacă în acest interval de timp mai faceţi vreo modificare , vi se va prelungi iarăşi, deci aveţi grijă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate tine locul o inregistrare audio unui contract, unei semnaturi? cristid89 cristid89 Buna ziua, Am aveam un contract la Orange de 18 euro pe luna. Unlterior am marit ambonamentul de la 18 la 20 de euro, apeland doar serviciul de relatii cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nko80 nko80 buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)
Ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa rezilieze contracte care se incheie azi 99gyo 99gyo BUNA SEARA Nu stiu ce sa fac cu una din retelele de telefonie mobila care refuza sa rezilieze contractele a 2 abonamente. Sa fiu mai explicit, contractele ... (vezi toată discuția)