avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... apia - alegere consultant
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

apia - alegere consultant

Va intreb daca am dreptul sa imi aleg consultantul intr-un centru apia, deoarece am doar probleme la prezentul consultant. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:57, 5 Octombrie 2012
Functionarii publici si personalul contractual din APIA nu au voie sa faca proiecte,adresati-va consultantilor de la camera agricola din judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii ocupare post de arhitect sef intr-o primarie vvicki vvicki Ma numesc Victorita si sunt arhitect. Detin o societate de arhitectura la care sunt asociat unic cu drept de semnatura. Doresc sa particip la un concurs ... (vezi toată discuția)
Functionari publici Maria45 Maria45 va rog sa-mi spuneti si mie ,daca sunt functionar public, referent cu atributiuni de asistenta sociala si am terminat fac. de sja brasov -administratie publica ... (vezi toată discuția)
Camera agricola dyadya80 dyadya80 Stie cineva daca am voie sa ocup o functie la camera agricola daca beneficiez de fonduri europene? (vezi toată discuția)