avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Locuinþe prin ANL
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Locuinþe prin ANL

Buna ziua,
Impreuna cu sotul meu incercam sa depunem dosarul (la primaria sec.2) pt solicitarea locuintei prin ANL.
Una din criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca solicitantul este :
declaraţie autentificată de notar public că nu am deţinut şi nu am înstrăinat o locuinţă şi nu
beneficiez de o altă locuinţă pentru tineri, destinată închirierii în municipiul Bucureşti, (pentru
solicitant şi soţ/soţie şi pentru celelalte persoane majore aflate în întreţinerea solicitantului);

Intrebarea mea este: Pot sa fac o declaratie notariala, legala, ca nu am LOCUINTA, chiar daca detin PROCENT DITR-O LOCUINTA in urma succesiunii....?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:23, 6 Octombrie 2012
Parerea mea este ca da, intrucat nu detineti locuinta intreaga ci doar o cota parte din aceasta. Nu vad de ce sa nu primiti o locuinta. Sunteti inscrisa la impozite si taxe cu aceasta cota parte? Caz in care, daca se fac verificari ar putea sa va depuncteze in sensul ca ati avea un acoperis deasupra capului. Eu zic sa incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari tineri casatoriti DanielaMihaela DanielaMihaela Banuiesc ca asta e vesnica intrebare a tinerilor casatoriti : exista vre-un ajutor din partea primariilor sau vre-un program de finantare europeana pentru ... (vezi toată discuția)
Declarare dosar anl neeligibil datorita detinerii prin mostenire a unei cote dintr-o locuinta picsipoc picsipoc Legea prevede expres ca si conditie de indeplinit: sa nu detina sau sa nu fi detinut o locuinta in proprietate. Conform certificatului de mostenitor ... (vezi toată discuția)
Proprietate dinainte de casatorie ccdcdl ccdcdl Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu noua lege \"PRIMA CASA\". Sotul meu detine un apartament mostenit inainte de casatorie, eu nu am avut niciodata ... (vezi toată discuția)