avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce acte trebuie duse la notar pt realizarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce acte trebuie duse la notar pt realizarea succesiunii?

Buna ziua.
Va rog frumos sa imi spuneti de ce acte este nevoie atunci cand se face o succesiune.Unchiul meu a decedat de doua saptamani,iar in urma lui au ramas ca mostenitori legali mama si sora lui(decedatul a fost divortat si nu avea copii).Cele doua mostenitoare de drept (bunica mea,respectiv mama mea)doresc sa treaca mostenirea pe mine si pe fratele meu.Cum sa procedam?
V-as ruga ,de asemenea, sa imi spuneti si care ar fi costurile,aproximativ ,daca stie cineva.
Va multumesc mult!:)
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:21, 7 Octombrie 2012
Nu, depinde ce acte.....pt imobile care sunt in mediul rural certificatul fiscal pt acestea se ia de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire valeriutudor valeriutudor rog frumos sa mi se spuna ce acte imi sunt necesare pt dezbaterea mostenirii,respectiv mama a murit si ca mostenitori sunt eu si tatal meu; multumesc (vezi toată discuția)
Demarare succesiune Veronica1974 Veronica1974 buna seara! A-si dori sa fac o taxa de succesiune la notar .Tatal meu a decedat in 2011 si ca mostenitori sunt 2 copii din prima casatorie a tatalui , eu din a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ella67 ella67 Fosta mea soacra a decedat recent. A avut doi baieti: fostul meu sot (decedat anul trecut) si cumnatul meu. Am un copil de 16 ani cu fostul meu sot (noi am ... (vezi toată discuția)