avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pentru transport de lemne 3,5t e
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pentru transport de lemne 3,5t e

pentru transport lemne cu camioneta 3,5t ste obligatoriu si foaie de insotire a marfii sau e deajuns numai bon de lemne?
Cel mai recent răspuns: Mariuszamfirescu , utilizator 14:18, 7 Octombrie 2017
Pentru transportul materialului lemnos este necesar avizul de însoţire material lemnos eliberat de firma care comercializează astfel de marfă.
Valabilitatea acestui act este de maxim 24 de ore de la data şi ora plecării transportului
Lipsa acestui document atrage după sine amenzi între 1.000 şi 3.000 lei şi confiscarea materialului lemnos.

Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
eu tai lemnele de la mine din padure si le duc lu fratemiu k are casa la oras si nu stiu daca inafara de bonul care il iau imi trebuie si alte acte camioneta are sub 3,5t multumesc
Orice transport rutier de marfuri este supus controlului personalului apartinand Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transporul Rutier.
Aceasta Institutie cumuleaza atributiile de control potrivit legii ale Politiei Rutiere, Registrului Auto Roman si Garzii Financiare.
De unde pot sa iau aviz de insotire a marfi ? am inteles ca aviz se da numai care au firme PFA,IF etc si eu nu am firma. Ocolul Silvic elibereaza bon pentru lemne dupa ce se va aproba cererea de marcat si am inteles ca dureaza 2-3 luni pana vin sa marcheze lemnele? multumesc
adyr a scris:

De unde pot sa iau aviz de insotire a marfi ? am inteles ca aviz se da numai care au firme PFA,IF etc si eu nu am firma. Ocolul Silvic elibereaza bon pentru lemne dupa ce se va aproba cererea de marcat si am inteles ca dureaza 2-3 luni pana vin sa marcheze lemnele? acte la masina am tot valabil talon asigurare, verificare, rovineta. multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Depozit temporar al firmei - punct de lucru? Eva1 Eva1 Firma se ocupa cu achizitionarea de lemn vechi de la persoane fizice, pe baza de Borderou de achizitie. Pe moment, cumparam dintr-o zona a tarii aflata la mare ... (vezi toată discuția)
Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)