avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pentru transport de lemne 3,5t e
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pentru transport de lemne 3,5t e

pentru transport lemne cu camioneta 3,5t ste obligatoriu si foaie de insotire a marfii sau e deajuns numai bon de lemne?
Cel mai recent răspuns: Mariuszamfirescu , utilizator 14:18, 7 Octombrie 2017
Ce acte imi trebuie pentru a transporta lemne pentru foc din Bulgaria in Romania cu o camioneta de 3,5tone??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Depozit temporar al firmei - punct de lucru? Eva1 Eva1 Firma se ocupa cu achizitionarea de lemn vechi de la persoane fizice, pe baza de Borderou de achizitie. Pe moment, cumparam dintr-o zona a tarii aflata la mare ... (vezi toată discuția)
Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)