avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

buna
as dori sa cumpar o masina inmatriculata in franta, proprietarul actual nu a inmat in RO, si a dat statul in judecata pentru taxa auto, sentinta ar trebui sa iasa in decembrie, daca eu o cumpar acum pot circula cu ea asa neinmatriculata? sau ce ar trebui sa fac?
si care sunt pasii unei astfel de tranzactii?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: glo , utilizator 08:25, 11 Octombrie 2012
imi poate cineva raspunde la ?
merci mult
obtineti numere provizorii , de la inmatriculari.din cate stiu se acorda pe o luna , cu posibilitate de prelungiri a cate o luna de doua ori. intrebati la inmatriculari. trebuie sa depuneti niste acte. acolo primiti toate informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)