Am sa va expun cu amanunt situatia:
In anul 2006 am facut o firma unui patron, am lucrat 24h din 24h, dupa 3 luni de munca cand i-am obtinut toate licentele, (acesta imi promisese la inceput ca ma angajeaza) mi-a trantit usa in nas dupa ce mi-am dat demisia de la firma care lucrasem 15 ani ca sa-i fac firma lui.
In urma acestui fapt am facut o depresie grava ajungand pana la o tentativa de suicid cu o saptamana la reanimare in stare grava, dupa care internata la psihiatrie 3 luni cu tratament diagnosticata cu depresie bipolara .
Din cauza acestui lucru experienta la angajare, lumea cunoscandu-ma in oras, nu-mi mai este valida, in consecinta nu ma mai angajeaza nimeni pentru ca sunt cu "capul".
In anii care au urmat mi-am revenit putin, cu diagnosticul de tulburare depresiv recurenta. Ce sa fac ? de la patronul respectiv mi-am luat recomandari precum ca i-am facut firma, sigla OSIM, binenteles sa ma angajez unde voi vedea cu ochii.
Din cauza tentativei de suicid mi-a fost afectat ficatul si rinichii, bani nu am sa ma tratez, nu am nici un fel de ajutor.
Pentru ce mi-a facut acest "om" pot sa-l dau in judecata? Astept un raspuns.
Multumesc
Act de intretinere
maria26
Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)
Probleme medicale
Keyla
Buna ziua.Am o prietena diagnosticata cu depresie severa,care a avut saptamana trecuta o tentativa de suicid.A fost internata cateva zile,acum e bine,se afla ... (vezi toată discuția)