avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie in Anglia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie in Anglia

buna ziua..sunt in luton(anglia) cu prietena mea de ceva timp si am vrea sa ne casatorim..intrebarea mea este cum sa procedez ca ea este din polonia si eu roman si nu stim ce trebuie sa facem si daca nu sunt probleme..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 6 Octombrie 2012
Incercati sa luati legatura cu Ambasada Romaniei din Anglia .. aici se poate oficializa casatoria dvs ..

Vedeti si aceste link-uri:
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Divort in uk rarespetru rarespetru buna ziua ,suntem cetateni romani cu domiciliul in Anglia de 4 ani ,am dori sa stim daca esta posibila desfacerea casatoriei prin comun acord aici in Anglia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- casatorie cetatean turc roxanaandrei77 roxanaandrei77 Buna ziua doresc cateva informatii va rog mult in legatura cu casatoria. Ma casatoresc cu un cetatean turc la primaria sectorului de care apartin.Din diferite ... (vezi toată discuția)