avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertiza

daca sunt nemultumita de constatarile expertizei de teren si am argumente , unde pot face sesizare in afara de instanta care judeca cazul?
Cel mai recent răspuns: Angelica David , Avocat 19:54, 6 Octombrie 2012
puteti formula obiectiuni in fata instantei de judecata. Daca considerati ca expertul a comis o ilegalitate ii puteti face plangere penala pentru abuz in serviciu. Dar obiectiunile sunt obligatorii, deoarece la instantele superioare, de control, nu mai puteti formula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Model reclamatie expert contabil adisoi adisoi Buna ziua Cum pot depune plingere impotriva unui expert contabil intrucat a prezentat tribunalului un raport de expertiza lapidar si nedezvoltat ignorand ... (vezi toată discuția)
Termen depunere plangere la ceccar Krissia . Krissia . Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar? Si baza legala va rog. Dar termenul pt plangere penala ? (vezi toată discuția)