avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico legal ( in cat timp trebuie sa se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico legal ( in cat timp trebuie sa se prezinte victima la IML pentru a obtine certificat medico legal?)

in cat timp trebuie sa se prezinte o victima care a suferit lovitrui ca sa ceara certificat medico legal sa poata depune plangere penala pentru lovire? va multumesc
Cel mai recent răspuns: big28 , utilizator 10:42, 8 Octombrie 2012
Victima trebuie să se prezinte la medicul legist, pentru a obţine un certificat medico legal, cât mai curând după ce a suferit leziunile, deoarece , i ncertificatul medico legal pot fi trecute doar leziunile traumatice recente , ce por fi observate de medicul legist.
În situaţţa leziunilor traumatice vechi sau a consecinţelor postraumatice, examinarea medico-legală poate fi efectuată numai la solicitarea organelor de anchetă, caz în care va fi redactat un raport de expertiză şi nu un certificat medico-legal
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui profita comotia cerebrala? suparattul suparattul Cand se produce o lovitura puternica in fata, de regula se produc fracturi ale piramidei nazale, mandibulei,etc. In acelasi timp se produce si comotia ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza certificat medico-legal eugennico eugennico In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)
Concediu medicolegal jenucu jenucu La cat timp de la agresiune sunt obligat sa obtin acest concediu,tinand cont ca unele leziuni se vindeca. Unde este stipulat. Stefan (vezi toată discuția)