avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum pot da de sotul meu care este cetatean strain
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum pot da de sotul meu care este cetatean strain

buna seara sunt casatorita cu un cetatean strain am un copil si de 10 zile nu mai pot da de el.Am sunat pe fix este inchis am sunat pe mobil si este la fel inchis.Am trimis mesaje si nu imi raspunde.Am sunat la mama lui care la fel nu stie unde este am sunat la vecini acestia nu l-au vazut.Cum pot da de el daca eu nu am bani sa calatoresc pana acolo.Copilul imi plange si ma intreaba mama unde este tata?Va rog din suflet sa ma ajutati sa-mi dati un sfat.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:06, 7 Octombrie 2012
depuneți o plângere la poliție și declarați-l dispărut.
Ati scris am sunat pe fix, e plecat in tara dumnealui?
Daca da, atunci mama ar trebui sa mearga la politie sa anunte ca fiul dansei nu poate fi contactat si ca nici dumneavoastra nu ati reusit sa luati legatura cu el.
Daca dansa nu se agita din cauza asta, situatia pare putin ciudata...

In Romania puteti declara disparitia la politie doar daca are domiciliul la dumneavoastra si nu stiti ca ar fi plecat din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decesul tatalui axiclau axiclau parintii au fost divortati,dar mama nu a facut partaj ,apoi si mama a murit,tata a plecat sa munceasca prin tara si de atunci nu mai stim nimic de el.am auzit ... (vezi toată discuția)
Copil disparut alana35 alana35 Copilul fratelui meu a disparut de acasa,el are 17 ani. Mama copilului a contactat politia si l-a declarant disparut,intre timp parinti l-au gasit in alt ... (vezi toată discuția)
Reclamatii neintemeiate repetate la politie de disparitie a unei persoane. Unbroken Unbroken Buna dimineata, va scriu pentru ca am nevoie de sfaturi referitoare la o situatie, in care suntem implicati eu, prietena mea, mama acesteia si, mai nou, ... (vezi toată discuția)