avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot repara masina in urma unui accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot repara masina in urma unui accident

Cum pot repara masina in urma unui accident daca celalalt sofer care a trecut pe rosu ,era beat si nu avea nici asigurare RCA
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 17:44, 7 Octombrie 2012
Reparati masina in service autorizat cu garantie si documente justificative .
Pentru recuperarea c/v reparatii formulati actiune in instanta impotriva soferului vinovat
Pe cheltuiala dvs, dupa care sa va indreptati impotriva celui vinovat.
Daca acesta poseda dosar penal in urma tamponarii ( accidentului), va puteti constitui parte civila.
Va puteti adresa Asociatiei Fondului Victimelor Strazii. Despagubirile acordate de acesta sunt tocmai pentru cazurile in care soferul nu avea asigruare RCA. Acum,, daca mai era si beat, va suporta concesintele legii penale dar retineti ca dvs. nu veti putea sa cereti despagubiri in cadrul acelui dosar penal, asa ca incecati sa va intelegeti cu cei de la Fond sa primiti banii pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Despagubire daune accident rutier, vinovat cu asigurare falsa mariusstoican mariusstoican In urma cu doi ani am fost implicat intr-un accident rutier, iar intrucat daunele nu au fost majore iar soferul si-a recunoscut vina, ne-am inteles pe cale ... (vezi toată discuția)
Accident fara rca diana22 diana22 in cazul unui accident rutier doar cu pagube materiale prin ce ma pot adresa instantei pentru a-mi recupera paguba daca vinovatul nu a avut rca si refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)