avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dementa vasculara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dementa vasculara

Dupa doi ani de tratament pentru dementa Alzheimer, si un an de dosar la Comisia de handicap, grad 3, cana am mers la comisie, pentru evaluarea periodica, mi s-a spus ca persoana in cauza, sufera de dementa vasculara. Afirmatia, facuta pe baza unei precizari a medicului radiolog, aflata la dosar, in care se aprecia ca ar fi suferit un atac cerebral tranzitoriu, candva.
Cum pot dovedi ca e vorba de Alzheimer si nu de dementa vasculara?
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
getuta2, utilizator
Cel mai recent răspuns: getuta2 , utilizator 15:15, 8 Octombrie 2012
o expertiza medico-legala
Multumesc pentru raspuns. Imi puteti detalia raspunsul. Unde se face expertiza?
asa cum a spus si Car3men puteti cere o expertiza medico-legala. Expertiza se face contra cost la institutul de medicina legala judetean sau la cel al Municipiului Bucuresti, dupa caz
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis angiografie spital militar VictorianTT VictorianTT Buna ziua, Ma adresez forumului avocatilor in speranta de a obtine o confirmare sau o infirmare la intentia de a actiona in instanta Spitalul ... (vezi toată discuția)
Expertiza medico-legala psihiatrica Pentru constatarea discernamantului vanzatorului (defunct) unui imobil prin act autentic, s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale la serviciul ... (vezi toată discuția)
Este corecta incadrarea in grupa de handicap accentuat a unei persoane paralizate? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In urma cu 4 ani si 4luni bunica mea,de 78 ani (impliniti pe 08.07.2012), a suferit un accident vascular cerebral in urma ... (vezi toată discuția)