avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren in concesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren in concesiune?

buna ziua. as vrea sa ma ajutati cu niste informatii. pot cumpara un teren care e in concesiune fara sa risc ca peste cativa ani sa -mi fie luat? vreau sa cumpar un teren si sa construiesc o casa pe el. risc ca peste cativa ani sa -mi fie luat?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:36, 7 Octombrie 2012
Sa inteleg ca acest teren este in folosinta unei alte persoane care il are cu contract de concesiune ?Sau dvs. doriti sa preluati un asemenea contract ? In principiu nu puteti cumpara un teren care are regimul unei concesiuni.El urmeaza acel regim, iar cel care detine terenul nu il poate vinde. Daca nu sunteti cel ce detine in concesiune terenul, iar terenul nu a fost concesionat de catre primarie pentru constuctie nu cred ca puteti construi. Trebuie sa urmati procedura urmarita in cazurile constructiilor pe terenuri concesionate. Certificat de urbanism cu toate avizele necesare, autorizatie de construire, si in principal avizul primariei pentru construire. IN caz extrem riscati sa primiti amenzi si sa pierdeti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pe teren extravilan bog_m bog_m buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si ... (vezi toată discuția)
Concesiune CRISTIAN C CRISTIAN C AM UN TEREN IN CONCESIUNE DIN ANUL 1993 PE CARE AM CONSTRUIT O LOCUINTA P+1 IN CARE LOCUESC , LOC HIRSOVA .ACUM VREAU SA CONSTRUESC UN MAGAZIN ALIMENTAR , AM ... (vezi toată discuția)