avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Stiu ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie 2012 era o directiva europeana ca tatal sa stea o luna in concediu pentru crestere copil.Eu ar trebui sa ma intorc la serviciu la 1 martie 2013, iar daca ar fi obligatoriu ca tatal sa stea in concediu ar trebui sa ma reintorc la 1 februarie. Este obligatoriu ca tatal sa stea acasa?#-o
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:42, 7 Octombrie 2012
Nu este obligatoriu dar, in acest caz, CCC va fi mai mic cu o luna pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil cris7821 cris7821 Stiu ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie 2012 era o directiva europeana ca tatal sa stea o luna in concediu pentru crestere copil.Eu ar trebui sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil si suplimentul de insertie aly_laz aly_laz Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 6 februarie 2013. Am optat pentru CCC 1 an. Vreau sa ma intorc la serviciu la 1 ianuarie 2014, adica cu cateva zile ... (vezi toată discuția)