avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ce activitati trebuie sa contina : someri de lunga ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ce activitati trebuie sa contina : someri de lunga durata participanti la programe integrate ????

rog detalii pentru definirea clara a unui indicator : someri de lunga durata participanti la programe integrate.
Dupa definitia din ghidul indicatorilor POSDRU publicat in ianuarie 2012-reprezinta numarul de persoane participante la programe integrate de formare profesionala , consiliere, orientare si alte masuri de sprijin;
dupa ghidul solicitantului pe domeniul 5.1. prin program integrat se intelege participarea peroanei la cel putin 2 programe:consiliere, mediere, etc.
nelamurirea mea este daca acest indicator trebuie in mod obligatoriu cuprinsa si activitatea de formare profesionala, sau este suficient celelate activitati.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 19:24, 7 Octombrie 2012
Formarea profesionala este obligatorie in momentul in care ea poate fi executata si este cuprinsa in obiectivele specifice ale proiectului.Daca nu aveti aceasta activitate inclusa,mergeti pe celelalte activitati.
Formarea profesionala o puteti include doar daca sunteti abilitat/certificat in a desfasura aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli subventii cursuri u.e mirela 20 mirela 20 Buna seara, Am participat la un curs de calificare profesionala a unui proiect a fondurilor U.E. Mai exact am fost la ANOFM si cei de acolo mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila pt. salarii Marcel56 Marcel56 Ma poate ajuta cineva la implementarea programulu \"Bani pentru echipa\" prin care se dau jumatare din costurile salariale. Am auzit ca este pentru lucratorii ... (vezi toată discuția)