Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o clarificare a urmatorului aspect: eu doresc sa deschid o vulcanizare si niste birouri de proiectare in cadrul unui spatiu ce se gaseste in zona de "Servicii si institutii" conform PUG al localitati.
Eu in stanga am piata de alimente, si in dreapta mea am sala de sport a scoli. Peste drum (latime drum 14m) am case de locuit.
In trebarea mea este: trebuie sa obtin acordul vecinilor de peste drum , sau din lateral ca sa pot deschide acest punct de lucru? Mentionez ca vulcanizarea isi va desfasura exclusiv activitatea in cladire, deoarece in fata cladirii nu exista spatiu efectiv, deoarece intrarea din strada se face direct in cladire.
Daca stie cineva raspunsul la aceasta intrebare, in conditiile in care eu ma aflu pe un spatiu destinat "serviciilor si institutiilor", il rog sa ma ajute cu aceasta informatie.
Banuiec ca doriti sa va infiintati un punct de lucru. Dupa cate se pare d-voastra nu sunteti in acesta situatie care se refera numai la schimbarea destinatiei spatiilor de locuit in spatii comerciale, sedii de birou, etc.