avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord vecini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord vecini

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o clarificare a urmatorului aspect: eu doresc sa deschid o vulcanizare si niste birouri de proiectare in cadrul unui spatiu ce se gaseste in zona de "Servicii si institutii" conform PUG al localitati.
Eu in stanga am piata de alimente, si in dreapta mea am sala de sport a scoli. Peste drum (latime drum 14m) am case de locuit.
In trebarea mea este: trebuie sa obtin acordul vecinilor de peste drum , sau din lateral ca sa pot deschide acest punct de lucru? Mentionez ca vulcanizarea isi va desfasura exclusiv activitatea in cladire, deoarece in fata cladirii nu exista spatiu efectiv, deoarece intrarea din strada se face direct in cladire.
Daca stie cineva raspunsul la aceasta intrebare, in conditiile in care eu ma aflu pe un spatiu destinat "serviciilor si institutiilor", il rog sa ma ajute cu aceasta informatie.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristifp , utilizator 23:11, 7 Octombrie 2012
Banuiec ca doriti sa va infiintati un punct de lucru. Dupa cate se pare d-voastra nu sunteti in acesta situatie care se refera numai la schimbarea destinatiei spatiilor de locuit in spatii comerciale, sedii de birou, etc.
Nu aveti nevoie de acordul vecinilor nici stanga -dreapta si nici de vis a vis, nici pt infiintare societate si nici penru deschidere punct de lucru.
Va multumesc pentru raspunsurile promte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta in spatiu magazin si spalatorie Nick_1 Nick_1 Ma intereseaza ca un spatiu care in prezent este locuinta sa cer Primariei schimbarea destinatiei imobilului pentru a deschide o spalatorie auto cu ... (vezi toată discuția)
Drumuri de acces pe ambele laturi alea unei parcele? CristiZXCV CristiZXCV Buna ziua, Am rugamintea sa imi oferiti un sfat pentru urmatoarea situatie: Detin un teren de forma dreptunghiulara de latime de 28 m si impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie, din spatiu comercial in gradinita 2nuci 2nuci buna ziua am construit un imobil cu un regim de inaltime d+p+2. in PAC demisolul si parterul fiind declarate \\\"spatiu comercial\\\". Acum la finalizarea ... (vezi toată discuția)