avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate am fost reclamata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

am fost reclamata

sunt cadru didactic si un parinte a depus reclamatie la isj deoarece am lipsit 2 zile , fiind invoita de director. probabil va veni cineva de la inspectorat in control. sunt foarte dezamagita si as vrea sa stiu daca pot face ceva cu acest parinte.....
Cel mai recent răspuns: dadriana51 , utilizator 21:35, 7 Octombrie 2012
Ce sa-i faceti acestui parinte? E dreptul lui ! De aceea isi trimite copilul la scoala ca sa faca scoala ! Si era de datoria directorului daca tot ati avut o problema si ati fost invoita sa asigure un alt cadru didactic in locul d-voastra.
Nu ma refer strict la d-voastra pentru ca nu stiu ce activitate aveti, dar aud din ce in ce mai des ca elevii se cam duc degeaba la scoala, ca lipsesc profesorii.....
1. Puterea exemplului se duce pe apa Sambetei..
2. Programa este si ea hartuita si totul se inghesuie in viitor ca sa se recupereze orele lipsa..
3. Urmarea Bac profesional, parca asa se numeste !
am fost suplinita in acele zile . acest parinte a venit la mine urland ca me joc de.a scoala iar ea isi trimite copilul fara materialele necesare desfasurarii anumitor discipline. in plus a *sarit* este director si a mers la isj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta intre copii la gradinita g alina g alina care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii ... (vezi toată discuția)
Repetent cu sn-uri flor1n001 flor1n001 Buna ziua, Sunt elev in cls a 12 a la un liceu din Galati si in familia mea sunt o multime de probleme financiare.Am luat hotararea sa ma duc sa muncesc si ... (vezi toată discuția)
Hartuirea copilului la scoala privata aez aez Buna seara! va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in situatia in care,avand copilul la o scoala particulara unde constatand ca nu sunt angajati profesori ... (vezi toată discuția)