avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general S-au modificat conturile IBAN?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

S-au modificat conturile IBAN?

Stie cineva daca s-au modificat de la 01 ian 2009 conturile IBAN? Mi s-au intors 2 OP-uri, cele catre bugetul statului si respectiv asig sociale pe motiv ca nu mai sunt valabile conturile. Eu am luat de pe mfinante.ro ultima varianta a programului de generare a op-urilor, versiunea 1.0.2.5./2008 si sunt aceleasi.
Ajutati-ma daca stiti altceva
Cel mai recent răspuns: niculina_paduraru , utilizator 20:27, 25 Ianuarie 2009
Aceea este versiunea corecta, aveti grija sa fi platit defalcat la bugetul de stat darile datorate acolo si la bugetul asigurarilor ceea ce e datorat pt acest fond.
Asa am facut, doar nu e prima oara cand le fac, dar nu eu merg la banca iar patronul nu intelege termenii specifici; mi-a zis ca au venit inapoi pentru ca nu a fost bun contul. o sa verific

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)
Impozite pe salarii femeie de serviciu vselin09 vselin09 buna seara . de curand am incheiat CIM femeii de servicu la o asociatie de proprietari .Imi poate spune cineva daca impozitul pe salariu si CAS in ce ... (vezi toată discuția)