avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozite pe salarii femeie de serviciu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozite pe salarii femeie de serviciu

buna seara .
de curand am incheiat CIM femeii de servicu la o asociatie de proprietari .Imi poate spune cineva daca impozitul pe salariu si CAS in ce conturi se vireaza . si eventual IBAN-ul. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:01, 2 Aprilie 2017
Descarcati aplicatia OPFV 2017 de pe site-ul ANAF.

[ link extern ]

Din ea puteti genera conturile IBAN pentru efectuarea platilor (pentru impozit, alegeti Buget de Stat, iar pentru contributii sociale alegeti Bugetele Asig. Soc si Fd. Spec).
Conturile difera functie de trezoreria la care e arondata asociatia de proprietari.
MULTUMESC MULT
Cu placere.
Succes!
Atentie . Trebuie sa trimiteti decl 112 (inainte complectati decl 050 ) pana pe 25 a luni urmatoare, caci daca platiti taxele fara 112 primiti amenda
Multumesc pentru informatie.Depun d112 de multi ani pt asociatie ,in acest caz mai este nevoie sa completez si d050?

Alte discuții în legătură

Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Completare sectiuni d112 pentru presedinte asociatie proprietari aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua! La ce sectiune se incadreaza presedintele de asociatie, pensionar si cu contract de mandat? Multumesc, (vezi toată discuția)
Conturi iban alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Va rog daca este cu putinta cineva sa ma ajute si pe mine asi fii foarte recunoscatoare. Spuneti-mi va rog in ce conturi iban trebuie sa ... (vezi toată discuția)