avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conturi IBAN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conturi IBAN

Buna ziua,

Va rog daca este cu putinta cineva sa ma ajute si pe mine asi fii foarte recunoscatoare. Spuneti-mi va rog in ce conturi iban trebuie sa platesc:
- impozitul pentru contractul de mandat al presedintelui unei asociatii de proprietari;
- sanatatea pentru presedinte dupa c. mandat al asoc de proprietari;
- impozitul pt conv. civila cu imp final retinut la sursa de 16%;

Si o ultima lamurire:
Daca am o persoana salariata una pensionara si una nu are nici-un statut si sunt angajate cu conventie civila la asociatie, pentru care trebuie sa platesc sanatate si ce declaratii depun.
Eu stiu de 100 (lunar) pt asociatii si 205 (iunie)

Cu mii de multumiri,
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 19:00, 13 August 2010
puteti descarca programul de ordine de plata de aici :
[ link extern ]

aveti in cuprinsul sau baza de date cu toate conturile iban ; alegeti trezoreria unde trebuie sa faceti plata
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pe salarii femeie de serviciu vselin09 vselin09 buna seara . de curand am incheiat CIM femeii de servicu la o asociatie de proprietari .Imi poate spune cineva daca impozitul pe salariu si CAS in ce ... (vezi toată discuția)
Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale pt.2011 sau declar.infor.205 -asoc proprietari machiador machiador Pt. veniturile realizate pe anul 2011- imp. pe venit din salarii s-a declarat pe cod 616 si pe cod 602- alte nevituri din conv. civile pt .asociatiile de ... (vezi toată discuția)