avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... fise fiscale pt.2011 sau declar.infor.205 -asoc ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

fise fiscale pt.2011 sau declar.infor.205 -asoc proprietari

Pt. veniturile realizate pe anul 2011- imp. pe venit din salarii s-a declarat pe cod 616

si pe cod 602- alte nevituri din conv. civile pt .asociatiile de proprietari in declaratiile 112 / lunare cum si ce completam ca venituri realizate pe anul 2011
- fise fiscale (care oricum nicio persoanna nu are functie de baza FFi)
- sau declarat. informativa 205 indiferent pt. pensionarii si cu functii de ad-tor sau presedinte, cenzori

Si mai am un caz o persoana angajata ocazionala , o data pe anul 2011- sept.2011- declarata in D100 , se declara oare pe Decla. informativa 205 ?
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 23:06, 11 Februarie 2012
Fiind vorba de impozit din veniturile din salarii, clar se inctomesc fise fiscale, indiferent daca are functia de baza la dvs, sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala pe 2010 b3rt1 b3rt1 Din cate am inteles de anul acesta este obligatorie depunerea la adm. fin. si a fisei fiscale pe 2010. Eu pana acum n-am mai facut fisa fiscala si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 elenadove elenadove buna ziua, avem 2 contracte de mandat pentru presedinte si cenzor si pt acestea depun decl 112. Am fost notificati de adm financiara ca nu am depus decl ... (vezi toată discuția)