avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre ccc

sunt in somaj,a treia luna,si sunt insarcinata in luna a sasea si am inteles ca daca in somaj fiind beneficiez de ccc.acum intrebarea mea e: daca imi iau concediu prenatal luna viitoare,mi se suspenda somajul,eu mai primesc bani de undeva pe durata concediului prenatal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: simonabaciu , utilizator 17:28, 14 Februarie 2013
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in somaj patrichisimona patrichisimona buna ziua ,as dori sa ma lamuriti cu un lucru ,sant in somaj ,sant insarcinata,am lucrat 24 luni in invatamant cu salariul brut de 1600 lei pana in septembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului dupa master si somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua ! Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este urmatoarea: am absolvit masterul cu examenul de ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor la gravide bteodora79 bteodora79 Buna ziua, Sunta insarcinata in 5 saptamini si mai am somaj pina la data de 29.11.2013. Imi puteti spune, va rog, daca imi platesc eu taxele la stat, pot ... (vezi toată discuția)