avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract firma telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

contract firma telefonie mobila

care este riscul daca nu mai achit facturile la abonamentul de telefon? exista riscul de am exetuta silit casa sau masina ?
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 07:36, 8 Octombrie 2012
exista riscul de a fi dat in judecata si de a fi executat silit prin modurile prevazute de codul de procedura civila inclusiv executarea silita a casei a masinii sau proprire pe salariu, acum depinde si de marimea creantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- datorie catre compania de telefonie mobila DANUTAM DANUTAM Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat .azi am primit un plic de la [firma recuperari creante] cu instintare de executare silita(pt plata ultimei facturi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)