avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara- datorie catre compania de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara- datorie catre compania de telefonie mobila

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat .azi am primit un plic de la [firma recuperari creante] cu instintare de executare silita(pt plata ultimei facturi de [editat], )mi sa adus la cunostinta ca imi pun sechestru pe bunurile mobile si imobile.mentionez ca locuiesc cu chirie, nu detin pe numele meu absolut nimic, doar ca la momentul in care am contractat abonamentul cu Orange aveam domiciliul la parinti,as vrea sa stiu ce presupune aceasta executare.mai invocat art 373:385,413 din codul de procedura civila si daca va putea sechestra lucrurile din casa parintilor mei ?va rog sa imi dati un raspuns cat mai repede ca simt ca imi pierd mintile .

Va multumesc

[ nu mai mentionati in mesaje numele companiilor implicate]
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Ligia Stanescu , Contabil 20:59, 13 Iulie 2014
Vi se pune poprire pe salariu daca aveti. Asa daca si cand veti ajunge sa fiti executat silit.
De cand dateaza datoria dvs ?


Nu au cum sa execute bunurile altcuiva. Pur si simplu merg la intimidare.Daca aveti de gand sa platiti, vb cu ei si stabiliti o "rata" si gata.
Daca nu aveti de gand sa platiti, va vor actiona in judecata vor obtine executarea silita pe care nu o vor pune in practica decat dupa ce veti avea ceva de executat(casa, masina,etc)
Ca sa evitati situatiile de genul acesta, renuntati la abonament si treceti pe cartela.
A TRECUT 2 ANI DE CAND NU AM PLATIT DAR CE ESTE FOARTE INTERESANT CA PANA ACUMA NU MA-U CONTACTA. DE DOUA SAPTAMANI NU IMI DAU PACE. VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
de asemenea, nu mai scrieti cu majuscule !
Aveti tot interesul sa va intelegeti sa platiti pt ca se va ajunge la judecata, veti plati in plus si cheltuielile de judecata si apoi de executare.
ok, imi cer scuze,Multumesc gi-jane2

Alte discuții în legătură

Executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am 2 credite mai mari la doua banci diferite, respectiv 7890 lei si 12000 lei. Un IFN a cesionat creditul unei firme de recuperare creante care mi-a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita pentru credit neachitat familistu familistu buna ziua in 2006 am facut un credit. a fost platit pina in 2009. din 2009 nu a mai fost platita nici o rata. in 2011 primesc in decursul a unui an 3 ... (vezi toată discuția)
Mi.am facut card recent la bcr si am depus si banii pe card si ... Stefandutu Stefandutu Mi.am facut card recent la bcr si am depus si banii pe card si urmeaza sa.mi vie cardu acasa. Problema e ca am niste datorii din trecut un abonament la telefon ... (vezi toată discuția)