avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mi.am facut card recent la bcr si am depus si banii pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mi.am facut card recent la bcr si am depus si banii pe card si ...

Mi.am facut card recent la bcr si am depus si banii pe card si urmeaza sa.mi vie cardu acasa. Problema e ca am niste datorii din trecut un abonament la telefon care nu am platit si servcii tv si imi vine plicuri acasa. Intrebare mea este risc banii de pe card ? Poate sa mii ia fara acordu meu ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:45, 1 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu plătiți datoriile, și veți fi executat silit, se va putea pune poprire pe toate bunurile mobile, inclusiv pe salariu dacă aveți, sechestru pe mașină dacă aveți......., și blocarea conturilor curente deținute la bănci.

Nu o să vă ceară nimeni acordul, că de asta se cheamă executare silită.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)
Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)