in 2006 am facut un credit. a fost platit pina in 2009. din 2009 nu a mai fost platita nici o rata. in 2011 primesc in decursul a unui an 3 notificari de la trei firme de recuperare diferite. firma a, b, si c. toti voiau bani pentru contractul pe care la primit de la bcr. am facut ceva cercetari si aflu de la bcr ca a cedat creanta catre firma a. inchei un angajament de plata cu firma a si platesc constient. azi ma suna de la firma b si ma ameninta cu executarea pt acelas contract de la bcr. ii explic la ionica ca sa il cheama care e situatia in sensul ca eu deja am un angajament cu alta firma dar el nu si nu ca acel dosar se afla la ei. in fine dupa lungi discutii ma ameninta ca pune sechestru si ma executa silit. in vizor niste terenuri pe care lea primit sotia in urma succesiuni facute. nu detin bunuri pe numele meu. nu casa nu masina doar un salar care deja este grevat de alte retineri.
intrebare. se pot atinge de acele terenuri ale sotiei care sunt ale ei , socru si cumnatu conform certificatului de mostenitor?? multumesc:(
Nu se poate dispune executarea silita decat asupra bunurilor in evidenta debitorului
Daca dv nu aveti bunuri in evidenta,in final executorul/firma va consemna si informa creditorul despre inexistenta eventualelor bunuri care sa poata face obiectul executari silite
Datorie la banca
tdy
Am si eu o intrebare!!!Am luat 2 credite de la bcr in urma cu 2 ani.Si nu am avut posibilitatea sa le achit.Dosarul de credit a fost trimis catre o firma de ... (vezi toată discuția)