avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executarea silita pentru credit neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executarea silita pentru credit neachitat

buna ziua

in 2006 am facut un credit. a fost platit pina in 2009. din 2009 nu a mai fost platita nici o rata. in 2011 primesc in decursul a unui an 3 notificari de la trei firme de recuperare diferite. firma a, b, si c. toti voiau bani pentru contractul pe care la primit de la bcr. am facut ceva cercetari si aflu de la bcr ca a cedat creanta catre firma a. inchei un angajament de plata cu firma a si platesc constient. azi ma suna de la firma b si ma ameninta cu executarea pt acelas contract de la bcr. ii explic la ionica ca sa il cheama care e situatia in sensul ca eu deja am un angajament cu alta firma dar el nu si nu ca acel dosar se afla la ei. in fine dupa lungi discutii ma ameninta ca pune sechestru si ma executa silit. in vizor niste terenuri pe care lea primit sotia in urma succesiuni facute. nu detin bunuri pe numele meu. nu casa nu masina doar un salar care deja este grevat de alte retineri.
intrebare. se pot atinge de acele terenuri ale sotiei care sunt ale ei , socru si cumnatu conform certificatului de mostenitor?? multumesc:(
Cel mai recent răspuns: familistu , utilizator 11:02, 23 Iulie 2014
datoria e comuna cu sotia ?
Luati legatura cu firma A careia ii platiti si cereti explicatii.
Nu se poate dispune executarea silita decat asupra bunurilor in evidenta debitorului
Daca dv nu aveti bunuri in evidenta,in final executorul/firma va consemna si informa creditorul despre inexistenta eventualelor bunuri care sa poata face obiectul executari silite
pentru gi-jane2. datoria nu e comuna cu sotia. este facuta inaintea casatoriei.
Atunci nu, nu au cum sa se atinga de terenuri sau ce alte bunuri are sotia in proprietate.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila executare silita adiradu99 adiradu99 Buna ziua, Am un contract cu Orange pe care nu l-am mai platit din Septembrie 2011 din diverse motive. De curand am primit de la EOS KSI o notificare de ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca tdy tdy Am si eu o intrebare!!!Am luat 2 credite de la bcr in urma cu 2 ani.Si nu am avut posibilitatea sa le achit.Dosarul de credit a fost trimis catre o firma de ... (vezi toată discuția)
Angajament plata krug mihaela.feodorov mihaela.feodorov Buna seara, Am nevoie, va rog, de ajutorul dvs in privinta unui credit luat de la BCR in valoare de 7500 lei, in anul 2007, pe 10 ani. Dupa 2 ani nu am mai ... (vezi toată discuția)