avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... depunere inscrisuri la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

depunere inscrisuri la dosar

BUna ziua,

As' dori sa stiu daca pana la termenul de judecata intr-un proces civil (in calitate de petent) pot sa mai vad dosarul - sa-l consult - si sa depun inscrisuri si planse fotografice ? Daca da cum pot sa fac asta ? Este la Judecatoria sector 1. Pe inscrisuri si plansele fotografice trebuie sa scriu vreo formula avocateasca - ceva ? Sa le datez si sa le semnez? Este vorba de niste fotocopii(tip Xerox) ale unor email-uri, "Concluzie" (a mea-catre "Domnule Judecator") privind cauza din dosar si plansele foto sus amintite. Mentionez ca este vorba de contestarea de catre mine in instanta a unui PV de contraventie de la rutiera. Am mai depus odata fotocopiile de pe email-uri - direct inmanate Judecatoarei-la termenul de FOND(primul) dar nu am scris nimic pe ele(nici macar semnatura mea si data la acre le-am depus) :help::-/
Cel mai recent răspuns: ContSters147225 , utilizator 08:52, 8 Octombrie 2012
Dosarul sepoate consulta si studia de catre partile din dosar cu conditia sa aveti cartea de identitate , o cerere pentru studiu dosar si termenul sa fie cu cel putin 5 zile innainte de data stabilita judecarii procesului.
Referitor la inscrisuri: - puteti sa faceti acest lucru prin registratura cu explicatiile cuvenite.
Adica scriu o cerere de genul:

dosar nr............

Domnule Presedinte,

Subesmnatul...cu domiciliul...in calitate de petent in dosarul cu nr....rog sa-mi aprobati studiul dosarului anterior mentionat.

Catre Judecat.sect 1
Domnului Judecator

data semnatura

E bine asa ?

Cam in cat timp se aproba o astfel de cerere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala germicor germicor Buna tuturor, In data de 15.09.2011, am avut proces cu CNADNR, pentru anularea unui PV. Judecatoria Buzau a dat urmatoarea solutie: Suspendare: În temeiul ... (vezi toată discuția)
Trimitere date martor catre instanta geck_g geck_g Buna, cine imi poate spune cum scriu pe foaie datele martorului si adresa, adica le scriu pur si simplu sau trebuie o \\"forma de introducere\\" ca de ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol a divortului ContSters381735 ContSters381735 am procesul de divort suspendat cum pot sa il pun pe rol fara avocat ? (vezi toată discuția)