avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... domicilieri de firme la sediul secundar in baza art. 3 ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

domicilieri de firme la sediul secundar in baza art. 3 lit. h din L51/1995 si art. 109 Statutul profesiei

Buna ziua,imi poate spune cineva(de preferat un avocat ce a facut acest lucru)daca la sediul secundar al unui cabinet de avocatura se pot face domicilieri de firme in baza art. 3 lit.h din legea 51/1995 si art.109 din statutul profesiei?Daca ati facut domicilieri la sediul secundar( la cel principal stiu ca se poate),ati intampinat vreo problema din partea cuiva?In Bistrita a facut cineva domicilieri la sed secundar?Astept un raspuns.Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Sediul social al unei asociatii kokolyko kokolyko In vederea infiintarii unei asociatii, sediul social poate fi stabilit si in cadrul unui birou al unui avocat asa cum se intampla in cazul societatilor? Sau ... (vezi toată discuția)
Sediu ong la un cabinet de avocatura eudia eudia Buna ziua! Am citit pe internet ca in cazul ONG -urilor nu este lgal sa se inchirieze un spatiu la un Cabinet de avocatura pentru sediul social, asa cum ... (vezi toată discuția)
Excludere din barou ContSters69061 ContSters69061 Ce se intampla cu bunurile unui cabinet individual de avocatura daca avocatul este exclus din barou? Daca trece in patrimoniul asociatului, respectiv al ... (vezi toată discuția)