avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recurs pentru demolare casa sector 5
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recurs pentru demolare casa sector 5

Am inceput constructie casa fara autorizatie...politia comunitara m-a amendat si trebuia sa intru in legalitate pana la sf anului 2011. In baza cererii depuse in octombrie 2011...mi-a iesit autorizatie de constructie in data de 9.03.2012. La inceputul anului politia locala m-a dat in judecata pt demolare deoarece n-am intrat in termenul stabilit in legalitate.... pe data de 31.05.2012 am avut infatisare la tribunal cu politia locala sector 5 si
le-a fost respinsa cererea pentru demolare ...akm am primit citatie ..fac recurs ...tinand cont ca am depus si la ei toate actele ca sunt intrata in legalitate ..mai pot pati ceva ? multumesc

Alte discuții în legătură

Daca au fost depuse actele pentru autorizatia de constructie casa mai poate fi demolata? grecuraluca grecuraluca As dori sa imi oferiti raspunsuri cu privire la urmatoarea problema: anul trecut (2011) in ianuarie am depus actele pentru obtinerea cetificatului de urbanism ... (vezi toată discuția)
Punere in legalitate constructie fara autorizatie - chemare in instanta obligatie de a face andreea2006ex andreea2006ex Buna seara. Va atrag atentia cu o problema aparent fara rezolvare . Am construit o extindere in anul 2011 fara autorizatie de construire strict din motive ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate emilia adriana emilia adriana Buna ziua.am rugamintea sa imi spuneti cum pot sa intru in legalitate cu o constructie ridicata fara autorizatie de constructie in zona turistica,mentionez ca ... (vezi toată discuția)