avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restituire impozit pe tichete cadou
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restituire impozit pe tichete cadou

Salutare tuturor!
In noiembrie 2010 Curtea de Conturi a imputat primariei, printre altele, impozitul aferent tichetelor cadou primite de angajati in 2008 si 2009, ca urmare a faptului ca nu s-a oprit impozit pe acestea.
Avand in vedere decizia curtii de conturi emisa in 2 decembrie 2010 prin care s-au constatat cele de mai sus si s-a pus in vedere institutiei sa recupereze acele sume (impozit + penalitati), va rog sa-mi spuneti cand se prescrie dreptul institutiei la actiune (pentru ca primaria trebuie sa-i actioneze in judecata atat pe actualii angajati cat si pe fostii angajati) pentru recuperarea sumelor reprezentand impozit pe tichetele cadou si penalitatile aferente?
Cel mai recent răspuns: aaana , utilizator 08:18, 10 Octombrie 2012
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns ?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea de conturi mirceamonac mirceamonac In anul 2012 CC constata faptul la UAT comunas-a acordat spor de dispozitiv 25% nelegal. Decizia Curtii a fost contestata. Tribunalul SM respinge actiunea in ... (vezi toată discuția)
Impozit tichete cadou mylly mylly Buna ziua, Sunt cadru didactic si in primavara anului 2009 am primit tichete cadou in valoare de 700ron. Saptamana trecuta am primit o adresa din partea ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta salariu taiat 25% vidrag vidrag Sunt angajat intr-o institutie publica care se autofinateaza. Ca si la bugetari, in 2010 a fost taiat salariul cu 25%. Din motive necunoscute nici azi, in ... (vezi toată discuția)