avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termeni in aplicare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termeni in aplicare

Am fost chemat in instanta in data de 23 Iulie 2012 si respectiv 3 Septembrie 2012 , in calitate de parat pentru fond - evacuare, de la o adresa al carui apartament ar spune ca as fi locuit.
Pe data de 3 Septembrie 2012 m-am prezentat la al 2-lea termen la care am facut dovada cu buletinul si alte acte,ca nu locuiesc la apartamentul mentionat in instanta de fond pentru care am fost citat, si nu am nici-o legatura cu asa-zisa adresa. Prin urmare am cerut daune morale de la persoana care m-a chemat in instanta.
Judecatoria a luat act spre solutionarea cererii de indreptare erorii materiale strecurate in dosar si-a emis o citatie in ziua de 8 Octombrie 2012 in calitate de reclamant in proces cu "respectiva" pentru fond - pretentii,daune morale - disjungere. Am platit taxele TT si TJ pe care le-am dat instantei si totodata am dat o copie al contract-ului pe care il detin la o alta adresa si nicidecum la adresa pe care eram chemat in instanta ca as locui. Am cerut daune morale si plata cheltuierilor de judecata pentru prezentarea mea in acel dosar in care as fi acuzat ca locuiesc neavand nici un act oficial in dosar, dand dovada ca toate cele scrise nu au nici un temei legal facandu-se pe vorbe si nicidecum prin acte.
Prin urmare am inteles de la avocatul persoanei respective de a nu plati cheltuierile de judecata cat si acordarea de daune morale solicitata de mine.... Adica n-am inteles bine, sunt acuzat in forma scrisa cu nici-o dovada de invinuire, sunt tarat pe salile judecatoriei, nu mi-se platesc daune morale si nici chelutuieri de judecata si pedeatat mi-a mai intocmit un dosar in instanta pentru data de 7 Noiembrie 2012 avand aceiasi problema dosarului din data de 23 Iulie si respectiv 3 Septembrie.

Caut ajutor din partea unui avocat care ma poate indruma spre rezolvarea acestei probleme de abuz de drept care mi-se fac.
Cel mai recent răspuns: StefanIoan , utilizator 14:06, 4 Noiembrie 2012
Pai daca s-a disjuns si ati platit taxa de timbru atunci dosarul se va judeca in continuare pe aspectul daunelor morale.
Oricum pt o solutie clara in aceste dosare ale dvs, ele ar trebui studiate de un avocat care sa lamureasca situatia lor exacta.
intrebarea este daca nu ati locuit acolo cum v-au citat si unde? asa este ptr daune morale daca ati timbrat dosarul merge inainte ,si avocaul nu are cum sa spuna ca nu vi se vor acorda daune ptr ca nu hotareste el ci instanta
@ gerberga

Da , s-a judecat printr-un termen pentru ca nu am vrut amanare,pe aspectul de daune morale presedintele m-a intrebat de probe , martori , dovezi , inscrisuri, in asazise de daune morale : ramas in pronuntare.


@ varisabogdan

M-au citat tot pe adresa pe care am fost in instanta, cu semnatura de primire a citatiei care nu este a mea si MX care nu corespunde si CI. Avocatul a depus intampinare solicitand respingerea cererii de acordare a daunelor morale formulata de mine.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca ma mai poate ajuta cineva rog sa sune la NR DE TELEFON : 0740210731

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata de 2 ori a taxei de timbru judiciar ramo80 ramo80 Buna ziua, Am un proces la care am depus recurs. O data cu depunerea recursului am achitat si taxa de timbru in valoare de 225 lei (valoarea litigiului ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata cu taxa de timbru si timbru judiciar platite ellydr ellydr am introdus o cerere de chemare in judecata - pretentii. Am primit citatia si mi s-a pus in vedere sa platesc pana la 15 martie taxa de timbru si timbru ... (vezi toată discuția)
Divort valenntina valenntina Buna seara In septembrie am depus cererea de divort, am luat un avocat sa ma reprezinte (eu nefiind in tara) ,sunt separata de 8 ani de el,pana aici tt ... (vezi toată discuția)